Kärpät on ollut Liigan alkukauden vahvimpia joukkueita. Oululaisseura lähti maaottelutauolle sarjataulukon kolmospaikalta.

Kärppien toimistolla ei kuitenkaan ole jääty tyytyväisenä lepuuttamaan laakereita. Toimittaja Janne Onnela kertoo Twitterissä, että Kärpät etsii markkinoilta kovan luokan vahvistusta.

– Ei liene mikään salaisuus, että Kärpät hakee ykkössentteriä. Markkinat ovat kuitenkin poikkeuksellisen kuivat. Kärppien etu on tässä se, että pohjoisen pikkupedot voivat odottaa rauhassa, Onnela kirjoittaa.

– Rauhassa odottelun mahdollistaa kerätty pistepotti. Jos sarjasijoitus olisi jossain sääleissä, niin paine olisi paljon kovempi. Kärpille riittää nyt saada keskikaistan kuningas hyvissä ajoin ennen kevään pelejä, jotta sisäänajon joukkueeseen ehtii tehdä.

Viimeisessä ottelussa ennen maaottelutaukoa Kärppien ykkössentterinä viiletti Jesse Koskenkorva. 22-vuotias nuorukainen on nakuttanut kauden 19 ottelussa tehot 3+4=7.

Janne Onnela (dasb00t.bsky.social)

@dasb00t
Rauhassa odottelun mahdollistaa kerätty pistepotti. Jos sarjasijoitus olisi jossain sääleissä, niin paine olisi paljon kovempi. Kärpille riittää nyt saada keskikaistan kuningas hyvissä ajoin ennen kevään pelejä, jotta sisäänajon joukkueeseen ehtii tehdä. #liiga #kärpät

Janne Onnela (dasb00t.bsky.social)

@dasb00t
Ei liene mikään salaisuus, että Kärpät hakee ykkössentteriä. Markkinat ovat kuitenkin poikkeuksellisen kuivat. Kärppien etu on tässä se, että pohjoisen pikkupedot voivat odottaa rauhassa. #liiga #kärpät