Boston Bruinsin paidassa paluuottelussaan 3-2-voiton joukkueelleen Philadelphia Flyersista torjunut Tuukka Rask saattoi saada viime kesänä tehdyn lonkkaleikkauksen avulla uralleen useammankin lisävuoden.

Loppukaudeksi miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen solminut suomalainen (joka kuittaa todellisuudessa kaudesta vain reilut 500 000 dollaria) haluaa loppukauden aikana paitsi todistaa tasonsa säilyneen vähintään entisellään, myös ehkäpä pelata uralleen vielä yhden tuhdimman sopimuksen.

Suomalaisen kommentit Flyers-ottelun jälkeen ainakin puoltavat sitä, että maalivahtilegendan motivaatio on nyt korkealla ja pelihaluja riittää.

– Vaikka se (lonkkavamma) ei pilannutkaan jokaista peliäni viime kaudella, mielessä oli aina se tosiasia, että pystyin tekemään tietyt liikkeet vain rajoitetusti. On mahtavaa tuntea, että pystyn jälleen liikkumaan molempiin suuntiin, Rask paljasti medialle.

34-vuotiaan suomalaisen tuoreet puheet vihjaavatkin sen puolesta, ettei ura ehkä sittenkään ole päättymässä vielä tähän kauteen.

LUE MYÖS: Jymypaukku muhii jo! Lähde: Rasmus Ristolainen kaupataan jälleen NHL:ssä?