Mestiksessä pelaava Kiekko-Vantaa on julkaissut ensi kauden valmennustiiminsä hyvissä ajoin.

Vantaalaisseura tiedottaa verkkosivuillaan, että joukkueen päävalmentajana toimii Jani Manninen. Apuvalmentajan roolia hoitaa puolestaan Janne Tuunanen.

Ehkäpä kaikista mielenkiintoisin nimi on kuitenkin uusi maalivahtivalmentaja, joka on muun muassa Liigasta tuttu Riku Helenius. Entinen maalivahti pelasi urallaan muun muassa JYPissä ja Jokereissa. Kertaalleen hän esiintyi myös NHL:ssä.

– Tämä on hieno mahdollisuus itselle ja seuraava steppi maalivahtivalmentajana. Haluan olla omalla panoksellani viemässä maalivahteja eteenpäin ensi kaudella niin Vantaalla kuin Jokereissakin. Tämän kauden aikana olen oppinut millainen maalivahtivalmentaja olen ja millainen haluan olla. Tämä vuosi on tuonut uusia näkökulmia itselle ja varmasti sieltä omalta peliuralta on annettavaa eteenpäin, Helenius sanoo seuran tiedotteessa.

Kiekko-Vantaa

@KiekkoVantaa
Kiekko-Vantaan valmennustiimi kaudelle 2022–23 on valmis 🔥🔥🔥

Päävalmentaja: Jani Manninen
Valmentaja: Janne Tuunanen
Maalivahtivalmentaja: Riku Helenius

Tervetuloa Loheen, Janne ja Riku!

Lue lisää: kiekko-vantaa.fi/ajankohtaista/…

#KVantaa #Mestis #LohiMäärää