Slovakialainen pääsarjan kärkipäässä painiva HK Dukla Michalovce kertoi nettisivuillaan taannoin, että urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola ei jatka kyseisessä tehtävässä enää. Sopimus olisi tullut pakettiin tämän kauden jälkeen.

Aittola liittyi seuraan kesken viime kauden toimittuaan ennen tätä tanskalaisen U20-joukkue Herningin päävalmentajana. Hän on työskennellyt viime aikoina kiusalliseen kohuun joutuneessa slovakialaisessa porukassa myös kakkosluotsin ja videovalmentajan viroissa.

– Kiitämme Elmoa hänen palveluksistaan ja toivotamme onnea uran jatkoon, seuran tiedotteessa kerrottiin.

Kiusallinen kohu, mutta menestystä

Michalovcen viime perjantainen kotiottelu HK Spisska Nova Vesiä vastaan päättyi yllättävään härdelliin, jota edelsi slovakialaismedioiden mukaan ottelun aikana katsomosta Spisskan suuntaan lähteneet huutelut.

Mediat ovat kirjoittaneet, että pelin tauottua tapahtumat eskaloituivat joukkueiden väliseen pukukoppikäytäväkahakkaan. Internetissä on levinnyt video tulisista tunnelmista, joista kotijoukkue ei selvinnyt seuraamuksitta.

Se sai sakot ja perjantain kotipelin joukkue joutuu pelaamaan ilman katsojia.

Michalovce on ollut kaukalossa hyvä, vaikka kohuotsikoita erikoisen tapauksen myötä sen ympärille onkin kertynyt kosolti. Joukkue keikkuu maan pääsarjassa kolmantena, ja se on marssimassa suoraan puolivälieriin.

Aittolan kohtaloa ja kohutapahtumia ei liitetty seuran tiedotteessa toisiinsa, eli niillä ei ole tekemistä keskenään.