Ilves tiedotti perjantaina useista kovan luokan kiinnityksistä tulevaisuuden varalle. Yksi heistä oli kokenut hyökkääjä Petri Kontiola, joka allekirjoitti ensi kauden kattavan jatkosopimuksen.

37-vuotias joukkueen varakapteeninakin toimiva Kontiola on tehnyt tällä kaudella 47 otteluun tehopisteet 7+25=32. Hän palasi Liigaan viime kaudeksi pitkältä KHL-kiertueeltaan. Hän edusti HPK:ta viime kaudella voittaen myös komeasti koko sarjan pistepörssin. 55 ottelussa syntyivät tehopisteet 14+41=55.

Ilves julkaisi Twitter-tilillään yli parin minuutin pituisen videon Kontiolan mietteistä. Hän puhui siinä hyvin kauniisti kaikista joukkueen jäsenistä, pelikavereista, kannattajista ja koko Ilveksen yhteisöstä.

– Fanit on tosi hienoja ja kaupunki elää tässä mukana. Olen tosi kiitollinen, että Ilves otti minut joukkueeseensa ja on antanut paljon vastuuta. Joukkue on täynnä tosi mukavia jätkiä, valmennus on mukavaa ryhmää, tullaan tosi hyvin toimeen jäällä ja jään ulkopuolella. Tänne oli helppo tulla ja täällä on viihdytty hienosti, mahtava paikka.

Kontiola hehkutti upein sanoin joukkueen yhteishenkeä ja on hyvin ylpeä siitä, että saa olla osana kyseistä joukkuetta. ”Konnalla” on myös aito halu päästä pitkälle nykyjoukkueen kanssa.

– Näyttöhaluja on vielä ja halua on menestyä, ja nimenomaan tässä porukassa. Tämä on itsellenikin hieno juttu, että pääsee olemaan tässä mukana. Joukkueen moraali on erittäin korkealla ja kaikkia kiinnostaa aidosti, miten joukkue voi. Se on huokunut tästä ihan alusta lähtien.

Voit katsoa koko videon alta tai täältä.

Tampereen Ilves

@ilveshockey
Kun pelaaja puhuu sydämestä, niin se kuulostaa tältä. 💚💛

"Täällä on todella upeat kannattajat. Näyttöhaluja on vielä ja haluan menestyä nimenomaan tässä porukassa."
@Retee27

🎟️ Playoffs: ilves.com/varaa-paikkasi…

#Ilves #Liiga