Leijonat kohtasi MM-kotikisojen viidennessä kamppailussaan Iso-Britannian perjantain iltapäiväottelussa. Ottelu oli lähes koko ajan Suomen hallussa ja päättyikin lopulta voittoon lukemin 6-0.

Avauserä oli täydellistä Leijonien hallintaa. Maalintekoon Suomi kykeni erässä kahteen otteeseen. Ensin Niklas Frimanin syöttöyritys kimposi onnekkaasti Iso-Britannian pelaajan kautta suoraan maaliin. Syöttöpisteet maaliin kirjauttivat Sami Vatanen sekä Juho Lammikko. Toisesta osumasta vastasi Juuso Hietanen, jonka siniviivalaukaus painui verkon perukoille. Sakari Manninen sekä Mikko Lehtonen saivat syöttöpisteet osumaan.

Toisen erän alussa britit pääsivät peliin hieman paremmin mukaan. Joukkue pääsi laukomaan muutamaan otteeseen kohti Jussi Olkinuoran vartioimaa maalia. Erän maaleista vastasi kuitenkin jälleen Suomi kahteen otteeseen. Valtteri Filppula ohjasi Mikael Granlundin syötön maalin edustalta sisään. Teemu Hartikainen sai osumaan kakkossyötön. Pari minuuttia myöhemmin Joel Armia pääsi läpiajoon ja lopulta kiekko valui maaliin brittipuolustajan luistimesta. Maalin syöttivät Friman ja Harri Pesonen.

Päätöserässä Leijonat kaunisteli lukemia ensin 5-0:aan, kun Saku Mäenalanen ohjasi maalin edestä ensimmäistä otteluaan turnauksessa pelanneen Esa Lindellin siniviivavedon sisään. Atte Ohtamaalle kakkossyöttö. Toni Rajala viimeisteli 6-0-loppulukemat ylivoimalla noin neljä minuuttia ennen ottelun päättymistä. Myös hänen osumansa kimposi lopulta brittipelaajan kautta häkkiin. Osumaan syötöt saivat niin ikään avausotteluaan pelannut Miro Heiskanen sekä Pesonen.

Tehopisteet jakautuivat ottelussa laajalla rintamalla. Ainoastaan neljä suomalaispeluria jäi ottelussa täysin ilman pisteitä.

Iso-Britannian maalivahti Ben Bowns kirjautti ottelussa lopulta peräti 36 torjuntaa. Olkinuora pelasi turnauksen toisen nollapelinsä. Hänen tarvitsi torjua ottelussa vain kymmenen kiekkoa.