NHL:ssä Seattle Krakenin riveissä pelaava suomalaishyökkääjä Joonas Donskoi on saanut komean kunnianosoituksen kotikaupungissaan Raahessa.

Vaikka 30-vuotiaan Donskoin pelaajaura on vielä pahasti kesken, suomalaispeluri on juuri saanut paitansa jo yhden hallin kattoon. Raahen skeittihalli Pulju on nimittäin nostanut Krakenin pelipaidan Donskoin nimellä ja pelinumerolla varustettuna katonrajaansa viime perjantaina.

Paidan nostaminen kattoon ja siihen liittyneet juhlallisuudet olivat skeittihallin kiitokset Donskoille kolmen vuoden takaisesta lahjoituksesta. Tuolloin skeittihalli kamppaili talousvaikeuksia vastaan eikä pystynyt maksamaan vuokraansa. Donskoin lahjoituksen ansiosta vuokrarästit saatiin maksettua ja skeittihallin toiminnan tulevaisuus onnistuttiin pelastamaan.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.