Jokainen CHL:ssä mukana oleva joukkue on pelannut tähän mennessä neljä alkulohkon ottelua. CHL listasi alkukauden parhaat puolustajat, jotka ovat esiintyneet edukseen neljän ensimmäisen kierroksen aikana.

Viiden parhaan puolustajan joukkoon mahtui peräti kaksi suomalaispelaajaa. He ovat Sveitsissä ZSC Lionsin joukkuetta edustava Mikko Lehtonen sekä SHL:ssä Luleå HF:n joukkueessa pelaava Julius Honka.

Lehtonen viimeisteli ensimmäiseen neljään otteluun tehopisteet 1+5 ja hän löytyy tällä hetkellä puolustajien pistepörssin toiselta sijalta. Hänen tehotilastonsa on komea +10, joka on myöskin koko alkukauden paras lukema. Samassa lukemassa on myöskin Lehtosen joukkuetoveri Yannick Weber.

Honka on tehtaillut neljään peliin tehot 2+1. Hänen tehotilastonsa näyttää myöskin komeaa lukemaa +7. Honka on laukonut alkukauden aikana maalia kohti 21 kertaa, ja hän jakaa laukaustilaston kärkipaikan Färjestad BK:ssa pelaavan Theodor Lennströmin kanssa.