Nashville Predators venyi perjantain vastaisena yönä 6-2-voittoon St. Louis Bluesista jääkiekon NHL:ssä. Kolme maalia päätöserässä iskeneen Predsin kuumin nimi viimeisen kaksikymppisen aikana oli tuossa kaikki häkit alustanut Matt Duchene.

Kolme syöttöpinnaa yhteen erään on hurja temppu ja samalla ihan uusi seuraennätys, NHL Public Relations -niminen Twitter-tili tiesi kertoa. Duchenen ennätyksen sinetöi limpun viisi minuuttia ennen loppua tyhjään rysään tämän syötöstä toimittanut Mikael Granlund.

Eniten pisteitä yhteen erään on haalinut taannoin Filip Forsberg saldolla 2+2.

Preds on kerännyt läntisen konferenssin joukkueista pisteitä kymmenenneksi eniten ja St. Louis 12:nneksi eniten.

LUE MYÖS:
Kolminkertainen kultaleijona sivuun NHL-kaukaloista – ”Hyvä uutinen on se, että hän voi hyvin ja kuntoutuu”