HIFK voitti tiistain Liiga-ottelussa Jukurit lukemin 5-2. Jukurit aloitti ottelun hyvin ja iski kaksi ylivoimamaalia avauserään. Joukkue kuitenkin menetti otteensa peliin täysin HIFK:n ottaessa ohjat ja iskettyä viidesti kiekon maaliin.

Jukurien päävalmentaja Olli Jokinen ei ollut alkuunkaan tyytyväinen siihen, mitä hänen joukkueensa pystyi ottelussa esittämään. Hän antoi suorasanaisen palautteen Jukurien pelaamisesta ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

– Pienestä virhepelistä, mistä HIFK sai avausmaalin, niin sen jälkeen peli oli 45 minuuttia aivan täysin HIFK:n. Toinen erä oli varmasti meiltä yksi kauden huonoimmista. Meillä oli erittäin paljon vaikeuksia päästä paineen alta pois. Meillä on iso teema näihin HIFK-peleihin, että ollaan ykkösenä kiekoissa. Sitten jos sä vähän pelkäät etkä uskalla mennä ensimmäisenä irtokiekkoihin, niin se peli on tuon näköistä.

Jokinen latasi suorat sanat siitä, etteivät kaikki pelaajat olleet täysillä mukana ottelussa.

– Meidän pitää tuossa Jukurit-kopissa ymmärtää se, että jos tää peli ei ole sulle just sillä hetkellä se elämän isoin asia, niin silloin me ei voiteta. Ja siihen tarvitaan kaikki pelaajat mukaan. Ei riitä silleen, että meillä on viisi jätkää, jotka tulee vaan tänne ja on jo joululomalla eikä kiinnosta pelata ollenkaan. Tää on häpäisy tota pelipaitaa kohtaan, että laitetaan päälle ja tullaan kellumaan ja surffailemaan tänne. Järkyttävää pelaamista osalta pelaajilta. Elämässä on paljon muitakin asioita kun jääkiekko, mutta silloin kun sä tuut hallille ja päätät pelata, laitat luistimet ja paidan päälle, niin silloin ei saa mikään muu asia olla tärkeämpi kun tää peli. Erittäin pettynyt viimeiseen 45 minuuttiin.