Lauantai-illan Liiga-ottelu Oulussa Kärppien ja HIFK:n välillä sai dramaattisen päätöksen. HIFK vei pisteet Helsinkiin 2-1-vierasvoitolla.

Kärpät sai hyökkäyspään aloituksen, kun ottelua oli pelaamatta enää neljä sekuntia. Joonas Kemppainen voitti aloituksen, minkä jälkeen Ville Leskinen pääsi ampumaan maalia kohti. HIFK:n maalivahti Roope Taponen torjui Leskisen laukauksen patjallaan, mistä irtokiekko tipahti Teemu Turuselle kuin tarjottimelle aivan tyhjän maalin eteen. Taponen kuitenkin ryösti tylysti Turusen haaveet viimeisen sekunnin tasoitusmaalista venyttämällä patjansa vielä kiekon tielle.

HIFK:n ykkösmaalivahdin tontin itselleen tällä kaudella napannut 21-vuotias Taponen pelaa vahvaa kautta. Hän on pelannut 25 ottelua torjuntaprosentilla 91,0%, päästettyjen maalien keskiarvon ollessa 1,94. Nollapelejä on tilillä kaksi kappaletta.

Näet Taposen torjunnan alta tai täältä.

Liiga

@smliiga
😱😱😱

Mikä ryöstö Roope Taposelta! 🔥

📺: @CMoreSportFi

#Liiga @HIFKHockey