KalPa on hankkinut leveyttä hyökkäykseensä kiinnittämällä tshekkilaituri Matyáš Kantnerin loppukauden kattavalla sopimuksella.

24-vuotias Kantner siirtyy Kuopioon Tshekin pääsarjaseura BK Mlada Boleslavista. Mies on Tshekin suurseura HC Plzenin kasvatti. Kantner on kuulunut aiemmin Tshekin nuorisomaajoukkueiden vakiokasvoihin.

Tshekin Extraligassa Kantner on pelannut 221 ottelussa tehoin 49+41=90. Parhaalla kaudellaan 2019–20 Kantner iski 18 maalia ja 37 tehopistettä. Kuluvalla kaudella mies on pelannut 32 ottelua tehoin 6+2=8.

– Halusimme kevättä ajatellen vielä lisää kokoa ja voimaa maalin eteen. Matyáksella on iso potentiaali maalintekoon – parhaalla kaudellaan hän on iskenyt 18 pääsarjamaalia. Ennen kaikkea saamme lisää leveyttä joukkueeseen ja lisää vaihtoehtoja kokoonpanoon. Matyáksen tulon myötä kestämme paremmin poissaoloja ja meillä on parempi kyky vastata niihin, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine kommentoi tuoretta hankintaa KalPan tiedotteessa.

Kantner liittyy KalPan harjoitusvahvuuteen tiistaina.

Tšekkihyökkääjä Matyáš Kantner loppukaudeksi KalPaan! 🔥

24-vuotias hyökkääjä siirtyy Kuopioon Extraligan BK Mladá Boleslavista. Vasemmalta laukova, 192-senttinen ja 91-kiloinen laitahyökkääjä liittyi tänään joukkueen vahvuuteen. 👊

📝: bit.ly/3Wz1xgR

#KalPa #Liiga
kalpa.fi

Kokoa hyökkäykseen – laitahyökkääjä Matyáš Kantner loppukaudeksi KalPaan

KalPa on tehnyt loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen tšekkilaituri Matyáš Kantnerin kanssa.