Ailahtelevasti ja kurittomasti pelaava TPS on yksi kuluvan Liiga-kauden pahimmista floppiseuroista.

28 pelistään vain viisi kolmen pisteen voittoa napannut Palloseura on tilanteessa, jossa päävalmentaja Tommi Miettinen joutuu lähes ilta toisensa perään kiroilemaan varsinkin kärkipelaajiensa heikkoa työmoraalia.

Kiekkoasiantuntija Ismo Lehkonen ei voi käsittää Turussa vallitsevaa tilannetta.

– Kyllä perkele harmittaa Palloseuran puolesta. 28 pelistä vain viisi voitettu suoraan. Jos ei joka pelissä tsempattu riittävästi, niin ei se helvata sentään voi Turun Palloseurassa olla niin, että pistetään bileet pystyyn, jos kaikki yritti tänään täysillä, Lehkonen äimistelee Kalju Corner -podcastin tuoreessa jaksossa.

– Nyt puhutaan Turun Palloseurasta, jossa on ollut Vladimir Jursinov ja Hannu Jortikka koutsina. Siinä on testamentattu se, että minimijuttu on, että vedetään joka ilta täysillä. Aina sanotaan lehdistöpalaverissa, että kaikki ei olleet täysillä mukana tai nyt oli välipäivä jollakin. Ei se vaan voi olla sillain!

– Sen jälkeen voidaan ruveta puhumaan pelitavoista, avauspelaamisesta ja karvauspelaamisesta ja aktiivisuudesta, kun saadaan kaikki jätkät tsemppaamaan. Voi helvettiläinen, Lehkonen jatkaa.

Lehkonen kaataa osan vastuusta sikariportaan niskaan.

– Käsittääkseni kaikki siellä painaa aika kovalla tilillä ja varsinkin johtoportaan äijät painaa vielä kovemmalla tilillä. Luulisi tuossa vaiheessa, että aina kun hallille ilmestytään, niin se on all in, do your job.

Lehkosen arvion mukaan Turussa onkin näillä näytöillä luvassa lyhyt pudotuspelikevät, jos seura sinne ylipäätään tiensä selvittää.