Leijonien heikot esitykset tämän kauden EHT-otteluissa saivat jatkoa myös lauantaina, kun Ruotsi oli vahvempi maalein 3-2. Tappio oli Suomelle jo neljäs kauden viidestä pelistä.

Vaisusti esiintyneen Leijonien maalit syntyivät avaus- ja päätöserässä. Ensimmäisessä erässä Atte Ohtamaan yllättävä laukaus yllätti Tre Kronorin maalilla esiintyneen Lars Johanssonin. Kolmannessa erässä Lauri Pajuniemi laukoi puolestaan 2-3-kavennusosuman.

Ruotsin maaleista kamppailussa vastasivat puolestaan Andreas Wingerli, Jacob De La Rose sekä Liigan entinen pistepörssivoittaja Malte Strömwall.

Suomen maalilla Lassi Lehtinen pysäytti ottelussa 21 laukausta. Johansson venyi kiekon eteen 18 kertaa.

Leijonilla on kahden ottelun jälkeen kasassa nolla pistettä. Jäljellä on vielä yksi ottelu Sveitsiä vastaan. Ruotsi on puolestaan puhtaalla pelillä turnauksen kärkipaikalla. Näet tulokset ja sarjataulukon täältä.