Jokereiden ensi kauden joukkueen rakennusprosessi on jo pitkällä. Helsinkiläisseura julkaisi tiistaina kerralal kuusi jatkosopimusta.

Jokerit on solminut jatkosopimukset puolustajien Saku Forsblomin ja Valtteri Jeskasen sekä hyökkääjien Teemu Henritiuksen, Oskari Kalajanniskan, Leevi Lembergin ja Jesse Liuksialan kanssa. Henritiuksen diili on kaksivuotinen, kun taas Kalajanniskan sopimus sisältää option kaudesta 2025-26. Muut sopimukset ovat yhden kauden mittaisia.

– On Jokereiden kannalta todella hienoa, että omissa rooleissaan tällä kaudella joukkueen johtaviin pelaajiin kuuluvat yksilöt haluavat jatkaa seurassamme. Se kertoo siitä, että täällä on arki kunnossa, pelaajilla asiat hyvin ja he tuntevat kehittyvänsä. On myös jatkuvuuden kannalta iso asia, että nämä kuusi pelaajaa jatkavat meillä, kommentoi Jokereiden urheilutoimenjohtaja Olli-Pekka Yrjänheikki.

Forsblom on Jokereiden kapteeni. Puolustaja on kerännyt 42 runkosarjaottelusta tehot 2+6=8. Jeskanen on puolestaan iskenyt siniviivalta 44 otteluun tehot 3+14=17.

Jatkosopimuksen solmineet hyökkääjät ovat tehneet kovia tehoja. Henritius on paukuttanut 38 peliin tehot 13+24=37, Kalajanniska on iskenyt 45 matsissa tehot 24+18=42, Lemberg 44 pelissä 23+15=38 ja Liuksiala 38 pelissä 7+5=12.