Pelicans kaatoi HIFK:n puolivälieräsarjan keskiviikkoisessa avausottelussa maalein 4-2.

Lahtelaisten tehomiehinä kunnostautuivat kaksi maalia iskenyt Antti Tyrväinen, tehot 1+1 viimeistellyt Filip Kral sekä kaksi maalia syöttänyt Ryan Lasch.

Ottelun puhuttavin tilanne nähtiin kolme ja puoli minuuttia ennen loppua, kun Tyrväisen 3-1-maalista hermonsa menettäneen HIFK:n Leo Komarovin valot sammuivat täysin seuraavassa vaihdossa. Komarov mukiloi kotijoukkueen maassa maannutta puolustaja Michal Jordania useamman kerran niskan seudulle suihkukomennuksen arvoisesti.

Täksi kaudeksi Liigaan palannutta Komarovia odottanee pelikielto. Kokeneen ex-NHL-hyökkääjän käytös tyrmistytti kansaa somessa.

– Mä en käsitä, Komarov on aina pelannut vähän sääntöjen rajamailla mutta nimenomaan rajamailla. Nyt ei ole omilleen mitään muuta kuin taakka ja jopa Åsten pelaisi tuota roolia paremmin. Miten voi noin kokenut pelaaja sekoilla tolla tavalla? eräs seuraaja tylytti X:ssä.

– Komarov voi istua loppukauden poppareilla. Pelillisesti ei mitään annettavaa ja hämmentäessä onnistuu aina vaan saamaan itsensä jäähylle, toinen komppasi.

– On kyllä säälittävä kaveri tämä Leo Komarov, toivottavasti ura on pian ohi, kolmas totesi.

Video kurinpidon käsittelyyn päätyvästä tilanteesta katsottavissa alta tai täältä.

Liiga

@smliiga
Tilannehuone on tarkastanut keskiviikon #PelicansFi#HIFK-ottelusta tilanteen ajassa 56.29, jossa HIFK:n Leo Komarov lyö jäässä makaavaa Pelicansin Michal Jordania useasti. Komaroville tuomittiin tilanteesta 5+PR.

➡️ Tilanne etenee #Liiga'n kurinpitodelegaation käsittelyyn

LUE MYÖS: