KalPa voitti Ilveksen keskiviikkona neljännessä puolivälieräottelussa lukemin 4-2. Samalla kuopiolaisseura siirtyi ottelusarjassa 3-1-johtoon ja sillä on mahdollisuus pistää sarja pakettiin perjantaina Tampereella.

KalPa meni avauserässä ylivoimalla johtoon Filip Westerlundin maalilla, mutta Simon Stransky toi Ilveksen tasoihin vielä saman erän aikana. Toisessa erässä Eemeli Suomi vei puolestaan Ilveksen johtoon ja se kesti päätöserän viimeiselle kympille saakka.

Viimeiseen reiluun seitsemään minuuttiin KalPa iski kolme maalia ja viimeisteli samalla ottelusarjan kolmannen voittonsa. Andreas Okany (artikkelikuvassa) iski kaksi maalia, tasoitusmaalin ja viimeisen sinetin tyhjiin, kun taas Matyas Kantner ampui voittomaalin.

Ilves lähti kuluvaan kauteen yhtenä Liigan mestarisuosikeista. Nyt runkosarjan kakkonen on kuitenkin joutunut todella ahtaalle seitsemänneksi sijoittunutta KalPaa vastaan.