Leijonat jatkoi valmistautumistaan jääkiekon MM-kisoihin tiistaina Linköpingissä kolmannella peräkkäisellä ottelullaan Ruotsia vastaan.

Leijonat aloitti pelin tehokkaasti, kun Hannes Björninen viimeisteli Iiro Pakarisen ja Juha Jääskän esityöstä vieraiden 1-0-johtomaalin erän 12. peliminuutilla.

KalPa-puolustaja Jesper Mattila lisäsi Suomen johdon 2-0:aan, kun avauserää oli pelattu 15.31 minuuttia. Maalin syöttäjinä toimivat Atro Leppänen sekä Saku Mäenalanen.

Leijonien johto kesti loppuun asti ja Suomi nappasi kamppailusta komean 2-0-voiton Harri Säterin pelattua nollapelin. Säteri torjui ottelussa 28 kertaa.

Suomen paidassa nähtiin uusina pelaajina 2-0-maalin iskeneen Mattilan lisäksi hyökkääjät Arttu HyryOliver Kapanen ja Eemeli Suomi.

Suomen ja Ruotsin väliset ottelut jatkuvat heti keskiviikkona joukkueiden neljännellä kohtaamisella.

Maalikooste:

discovery+ sport 🇫🇮

@dplussportfi
Harri Säteri pitää maalinsa puhtaana loppuun saakka ja Suomi voittaa lukemin 0-2!

Leijonat tositoimissa taas huomenna, vastassa myös silloin Ruotsi.