Pitkän linjan erotuomaripomo ja entinen kansainvälisen tason erotuomari Jyri Rönn otti MTV Urheilun haastattelussa kantaa Leijonien Konsta Heleniukselle kyseenalaisin perustein MM-kisojen puolivälierän jatkoajalla tuomittuun jäähyyn.

Rönn ei itse nähnyt tilanteessa rikettä. Sen sijaan mies jakaa kritiikkiä tilanteesta kaksiminuuttisen antaneelle pillipiiparille.

– En olisi viheltänyt jäähyä, Rönn aloittaa.

– Pelataan mailalla mailaa alakäden alapuolelta. Okei, se saattoi hyvin kevyesti osua jossain kohtaa käteen, mutta ei siinä todellisuudessa pelata kättä, vaan mailalla mailaa, Rönn perustelee mielipiteensä.

– Aina kaikki ei ole sellaista, että tuomari tulkitsee väärin, vaan joskus hän vain näkee väärin. Silloin hän on lähtenyt arvaamaan tilannetta. Silloin on suuri vaara, että tulee huono jäähy, Rönn jatkaa.

Ruotsi eteni Heleniuksen jäähystä seuranneen ylivoimamaalin turvin MM-kisojen puolivälieriin, kun taas Suomea odottaa kotimatka.

LUE MYÖS: