Artturi Lehkonen pelasi Montreal Canadiensin kauden avausharjoitusottelussa New Jersey Devilsiä vastaan 18 minuuttia ilman tehomerkintöjä. Kuitenkin Montreal on innoissaan, sillä Lehkonen pelasi viihdyttävästi ja taitavasti, tehden paljon töitä sekä osallistuen fyysiseen peliinkin.

Canadiensin verkkosivuilla suomalainen itse kommentoi näytönpaikkaansa leirillä ja peleissä hauskaksi.

– Paineet ovat aina päällä. Olen tullut tänne taistelemaan pelipaikasta ja haluan näyttää mihin pystyn. Minusta on tuntunut tähän asti hyvältä. Tämä on ollut aika hauskaa, Lehkonen totesi hymy naamalla.

– Toivon, että jos onnistun hyvin täällä leirillä, niin saisin oikeasti näytönpaikan tässä joukkueessa. Se on minun tämän vuoden tavoitteeni.

Kamppailu Devilsiä vastaan oli myös Lehkosen mieleen.

– Sekin oli todella hauskaa. Pääset peliin sisään hyvin kun joudut taistelemaan. Löydät hyviä ja pakolla voitettavia kaksinkamppailuita yksi vastaan yksi -tilanteissa. Tottakai, olisin halunnut tästä pelistä voiton, vaikka kyseessä olikin harjoitusottelu.

– Ketjullamme oli useita paikkoja onnistua maalinteossa, ja siten ajattelenkin, että pelasimme hyvin. Emme vain osuneet mistään.