Pekka Rinteen ja Nashville Predatorsin hurja viiden pelin voittoputki NHL:n pudotuspeleissä tuli päätöksen yön trillerissä.

St. Louis Blues nousi kotonaan tärkeään 3-2-voittoon ja tasoitti sarjan tilanteeseen 1-1. Jatkopaikkaan tarvitaan neljä kiinnitystä.

Bluesin yksi sankareita oli Jori Lehterä, joka iski tärkeän tasoitusmaalin ottelun kolmannessa erässä. Suomalainen hakkasi kiekon väkisin sisään aivan maalin edestä.

Bluesin ykköstykki trillerissä oli kahdesti Rinteen yllättänyt Vladimir Tarasenko. NHL-tähti ohitti suomalaisen sekä avauserässä että kolmannen erän ratkaisuhetkillä.

Tappio oli Predatorsin ja Rinteen kevään ensimmäinen tämän kevään pudotuspeleissä, sillä joukkue selvisi avauskierrokselta jatkoon suoraan 4-0-lukemin.

Predatorsin ja Bluesin välinen pudotuspelisarja jatkuu seuraavaksi kahdella pelillä Nashvillessä.