Las Vegasin uunituore NHL-joukkue julkaisi viime yönä vihdoin logonsa ja nimensä. Tästä lähtien seura tunnetaan nimellä Vegas Golden Knights.

Joukkue onkin tällä hetkellä enää pelaajia ja valmennusta vailla valmista kauraa. Golden Knightsin GM:nä toimii George McPhee. Arvostettu kiekkotoimittaja ja kykyjenetsijä Craig Button on nyt tuonut tähänkin helpotusta, sillä hän rakensi oman kokoonpanonsa Las Vegasin kiekkojoukkuetta koskien.

Mukaan kekkereihin mahtui vain yksi suomalainen, joka sekin löytyy vasta varakokoopanon puolelta. Kyseinen nuorukainen kantaa nimeä Joonas Korpisalo, joka kiekkoilee tällä hetkellä Columbus Blue Jacketsin organisaatiossa.

Ei mikään huono kokoonpano

Jos Buttonin uumoilema kokoonpano pitää edes osittain kutinsa, ei miehistö ole missään nimessä heikko. Puolustuksesta löytyvät muun muassa Brandon Davidson, Jonas Brodin ja Dmitri Orlov. Maalissa tulisi pelaamaan Marc-Andre Fleury.

Hyökkäyksessä olisi sen sijaan parantamisen varaa, mutta kyllä sieltäkin pelimiestä löytyy. Buttonin kokoonpanossa on esimerkiksi Mathieu Perreault, Calle Järnkrok, Mikhail Grigorenko, Anthony Mantha sekä Jakob Silfverberg.

Voit katsoa Buttonin kasaaman kokoonpanoon kokonaisuudessaan täältä.