Nuorten Leijonien kohtalo on isoilta osin Tanskan käsissä, mitä tulee kuiluun alle 20-vuotiaiden MM-kisojen pudotuspelien ja putoamiskarsintojen osalta.

Mikäli Suomi mielii vielä taistella paikasta pudotuspeleissä, tarvitsee se ensiksi Tanskalta voiton Sveitsistä. Tämän jälkeen Suomen olisi kyettävä kaatamaan niin ikään Sveitsi, edetäkseen puolivälieriin.

Elintärkeä kuitti pukukoppimaaliin

Tällä hetkellä Suomen näkökulmasta näyttää hyvältä. Todella hyvältä. Toinen erä on nimittäin ehtinyt vanhentua seitsemän minuuttia ja tilanne on juuteille 4-2.

Tanska karkasi jo avauserässä kolmen maalin karkumatkalle, kunnes Sveitsi teki pelottavan pukukoppimaalin avauserän loppuun.

Toinen erä ehti kuitenkin vanhentua ainoastaan 28 sekuntia, kun Tanska siirtyi jälleen ottelussa kolmen maalin johtoasemaan. Samalla Sveitsin ”pukkarimaali” tuli kuitatuksi.

Sveitsi hiipi kuitenkin juuri äsken kahden maalin päähän, joten jännitettävää riittää melkoisesti.

EDIT [31.12.2016, 01:23]: Sveitsi on hiipinyt ottelussa maalin päähän.