Kuopion KalPa on ottanut kaiken ilon irti tämän kauden menestyksestä.

Joukkue taisteli itsensä upeasti runkosarjan kolmanneksi. Sen myötä seura saa kotiedun puolivälieriin sarjassa Pelicansia vastaan.

Vaikka kevään tosipelit ovat vasta edessä, voi seuran menestystä pitää yllätyksenä. Moni media arvioi ennen syksyä joukkueen sarjan tyvipäähän.

KalPa muistutti ennakkoarvioista hauskalla tavalla julkaisemalla sosiaalisessa mediassa ennakkoveikkauksia seuran kauden sijoituksesta. Kuten arvostetun Jääkiekkolehden artikkelista ilmenee, tuomitsi moni urheilumemedia joukkueen tylysti sarjan tyvipäähän.

– Lohdutetaan asiantuntijoita toteamalla, että veikkaaminen on paljon vaikeampaa kuin Liigassa pelaaminen. Tai valmentaminen, KalPan sometiimi piikittelee.

 

Lohdutetaan asiantuntijoita toteamalla, että veikkaaminen on paljon vaikeampaa kuin Liigassa pelaaminen. Tai valmentaminen. #KalPa #Liiga

Jatkuuko lento pudotuspeleissä?

KalPa jatkaa kauttaan puolivälieräsarjassa Pelicansia vastaan. Kuopiolaisryhmälle ei vahvasta runkosarjasta huolimatta povata suurta menestystä kevään peleissä.

Esimerkiksi Leijonat.comin toimitus arvioi(lue juttu), että Pelicans yllättää joukkueen jo avauskierroksella. Kevät paljastaa, saako seura lisää lälläteltävää kevään edetessä.