NordicBet jatkaa Champions Hockey Leaguen virallisena vedonlyöntiyhteistyökumppanina ainakin kolmen seuraavan kauden ajan eli kevääseen 2020 asti.

Johtava jääkiekkovedonlyöntiyhtiö tulee näkymään halleissa näkyvästi muun muassa laitamainoksissa sekä aloituspisteissä, ja NordicBetin mukaan nimetään myös sarjan virallinen parhaan pelaajan palkinto.

24.8.2017 starttaavalla neljännellä CHL-kaudella on mukana 32 joukkuetta. Villejä kortteja ei enää tarjota perustajaseuroille, joten kaikki tiimit ovat ansainneet paikkansa liigamenestyksen perusteella. Suomalaisjoukkueista mukana ovat HIFK, Tappara, TPS, KalPa ja JYP.

NordicBetin mestaruuskertoimissa Tappara lähtee CHL-kauteen kakkossijalta Frölundan takana.

– Kun kilpailun urheilullinen merkitys korostuu, CHL:n huomioarvo kasvaa entisestään. On hienoa nähdä, että alkuperäiset sponsorit ovat halukkaita jatkamaan yhteistyötä nähtyään CHL:n hyödyt, toteaa sopimuksen neuvotelleen Infrontin talviurheilujohtaja Bruno Marty.

NordicBetin kansainvälinen lähettiläs Leo Komarov ei NHL-uransa vuoksi ole CHL-pelejä kokenut itse, mutta viestit tutuilta pelaajilta Euroopasta ovat kertoneet paljon hyvää.

– Parhaimmillaan ottelut ovat kuulemma olleet erittäin kovatasoisia ja viihdyttäviä. Kovat kansainväliset pelit kehittävät samalla myös suomalaisjoukkueita entistä korkeammalle tasolle, Komarov uskoo.

Lue koko tiedote ja CHL-kertoimet blogista: https://www.nordicbet.com/fi/blogi/tiedotteet/nordicbet-chl-yhteistyo-jatkuu