Suomalaislupauksen jalat pysyvät maassa varauksesta huolimatta – Jokerit oiva ponnistuslauta kohti NHL:ää

© Kuva: Getty Images
Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!

Eeli Tolvasen unelmista tuli kesällä totta. Nashville Predatorsin ykköskierroksen varaus pitää pään kylmänä jalan oven väliin saamisesta huolimatta. Jokereissa ensi kaudella KHL:ää pelaavalla suomalaisella on selvät sävelet tulevaisuuden tavoitteiden suhteen.

– Luistelunopeutta pitää saada lisää. Se helpottaisi peliä tosi paljon, laitahyökkääjä pohtii NHL.comin sivuilla.

– Kausi opettaa varmasti paljon ja monipuolistaa peliä. Nyt on tarkoitus saada hyvä kausi alle ja päästä paljon eteenpäin kaikilla osa-alueilla.

Numerolla 30 varattu alle 18-vuotiaiden maailmanmestari näyttää kommenteista päätellen olevan tyytyväinen siihen, että hän pääsee alkavalla kaudella viilettämään helsinkiläisten paidassa.

– Vuoden päästä katsotaan, missä mennään ja paljonko olen kehittynyt vuoden aikana. Sen jälkeen näkee, joko sitten on NHL:n vuoro.

Jos nyt, uuden kauden alla Tolvasen lähitulevaisuus on kirkas, niin samaa voi sanoa tulevaisuudesta myös pidemmän ajan tähtäimellä. Kesällä Predatorsin nuorten lupausten kehitysleirillä roiman annoksen tärkeää oppia ja palautetta saanut superlupaus kehuu joukkueen ilmapiiriä.

– Aivan huikea organisaatio. Kyllä huomasi, että siellä kaikki tehdään viimeisen päälle. Koko valmennusjohto ja siellä olleet pelaajat olivat tosi mukavia. En olisi voinut päästä parempaan ryhmään.

Jääkiekon MM-kisat: katso kaikki 64 ottelua ilmaiseksi ja suorana tästä.

Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!