Julius Honka, Miro Heiskanen ja Roope Hintz ovat kaikki Dallas Starsissa neljän parhaan varauksen joukossa kuluvana vuonna, arvioi thehockeywriters.com. Kvartetin neljäs lenkki on jenkkilaituri Riley Tufte.

Dallas Stars on onnistunut varauksissaan hyvin, josta ainakin osaksi kiitos kuuluu sivuston mukaan GM Jim Nillille. Aikanaan Nill toimi peräti 25 kertaa putkeen pudotuspeleihin yltäneen Detroit Red Wingsin apulais-GM:nä, ja nyt hänen osaamisesta on iloa tähtipaidoille.

Sivusto kehuu Starsiin varattuja suomalaisia ylistävin sanoin.

Vuonna 2014 14:ntenä varattu Honka on toimittaja Matt Pryorin mukaan Starsin ykkösprospekti, joka voisi lähtitulevaisuudessa olla jopa John Klingbergiä parempi. Heiskasta sen sijaan kuvaillaan taitavaksi ja kypsäksi, jonka debyyttiin NHL-kaukaloissa ei ole enää pitkä aika.

Älykäs, taitava ja energinen Hintz sen sijaan voi sopia joko maalintekijän tai pelintekijän rooliin. SM-liigassa näytöt puhuvat jo puolestaan, sillä viime kaudella Hintz oli tilastojen valossa maalintekijä, kaudella 2015-2016 miehen plakkariin kertyi sen sijaan syöttöjä enemmän.