Sveitsin pääsarja NLA:ssa pelaavan Langnaun alkukausi oli täynnä vaikeuksia, sillä joukkue hävisi peräti viisi sarjaottelua putkeen. Pitkään pohjamudissa ollut nippu alkaa kuitenkin saamaan suomalaistähtiensä avulla juonen päästä kiinni, ja nyt Langnau taistelee jo tosissaan pudotuspelipaikasta.

Joukkue miehittää kymmenettä sijaa 21 pinnallaan, ja piste-ero pudotuspelipaikkaan oikeuttavaan kahdeksanteen sijaan sekä seitsemänteen paikkaan on ainoastaan piste.

Langnaun tähtipelaajat ovat päässeet syksyllä hyvään iskuun, ja nämä pelaajat ovat tuttuja esimerkiksi Leijonien tai SM-liigajoukkueiden paidoista.

Joukkueen sisäisen pistepörssin kärki on sarjan tehokkain suomalainen ja jopa koko sarjan pörssiä alkukaudesta johtanut Antti Erkinjuntti (5+9) ennen maanmiestään Eero Eloa (7+5).

Eilen perjantaina joukkueelleen voittomaalin syötti Lukosta tuttu ja sisäisen pörssin neljänneksi tehokkain pelaaja, eli Aaron Gagnon (5+3). Iskussa on ollut myös pakki Ville Koistinen – hänen saldonsa on toistaiseksi 2+6.

Nyt Langnau viilettää neljän ottelun voittoputkessa. Sen kausi jatkuu ensi viikolla.