[text-ad]Tervetuloa Leijonat.comin uuteen osioon – pitkävetovihjeet. Täältä löydät vihjeet joka päivä ja yö Liigan, NHL:n ja muiden huippuliigojen kohteisiin. Vedonlyönnin ammattilaiset analysoivat ja perustelevat jokaisen vihjeen lukijoillemme. Mikä parasta, vihjeet eivät maksa lukijoille mitään, vaan tarjoamme palvelun ilmaiseksi uskollisille seuraajillemme.[/text-ad]

Buffalo Sabres-Columbus Blue Jackets
Tiistaina 21.11 klo 02.00
NHL

Buffalo on aloittanut kuluvan kauden viime kausilta tutuksi käyneellä tavalla, surkeasti. Joukkue on pystynyt voittamaan vain viisi ottelua 20:stä, jonka vuoksi se onkin sarjan toiseksi viimeinen. Joukkueessa ei näytä tapahtuvan mitään kehitystä, vaikka se on saanut nuoria lahjakkuuksia viime vuosina ja perusrunko on ollut jo toista vuotta kasassa. Puolustuspeli sakkaa edelleen todella pahasti, 71 päästettyä maalia 20:ssä ottelussa on katastrofi, joukkue päästää 3,55 maalia keskimäärin ottelussa. Puolustuspään loukkaantumiset eivät helpota yhtään asiaa, pudotuspelihaaveet on käytännössä haudattu jo marraskuussa.

Columbus on päinvastaisessa tilanteessa, joukkue porskuttaa oman divisioonansa kärjessä ja peli on ollut tasapainoisen näköistä jo pitkään. Joukkue tekee maaleja vähemmän kuin kilpailijajoukkueet, mutta se myös päästää niitä paljon vähemmän. Maalinteossa Columbus onnistuu keskimäärin 2,95 kertaa ottelussa, kun se taas päästää maaleja keskimäärin 2,55 ottelua kohden. Tehokkuus jakaantuu tasaisesti kaikkien neljän ketjun kesken, joukkueen paras maalintekijä on Josh Anderson seitsemällä osumallaan ja tehokkain pelaaja Artemi Panarin tehoilla 4+10. Tasaisuus on hyvä merkki, mutta toisaalta myös uhka jo kevään pudotuspelejä ajatellen, jolloin kaivataan kliinistä viimeistelijää ratkaisemaan pelejä.

[text-ad]🚨 Leijonat.comin lukijoille HUIPPUETU: in uusille asiakkaille tarjolla riskitön 20€ NHL-veto. Lunasta etusi TÄSTÄ.[/text-ad]

Poissaolot

Buffalon tilanne on vaikea, sivussa ovat sentteri Jacob Josefson sekä puolustuksesta Rasmus Ristolainen, Zach Bogosian, Matt Tennyson sekä Taylor Fedun. Jo ennestään hatara puolustus joutuu koville. Vierasjoukkue Columbukselta sivussa on vain sentteri Lukas Sedlak.

Arvio

Ottelussa kohtaavat kaksi aivan eri suuntaan menossa olevaa joukkuetta. Buffalon tilanne on synkkä, joukkue ei tunnu millään löytävän keinoja noustakseen sarjan huonoimpien joukkueiden listalta. Jälleen kerran on tulossa kausi, joka on ohi ennenkuin se on ehtinyt kunnolla edes alkamaan. Columbus päinvastoin näyttää jo nyt pudotuspelijoukkueelta, ja sen suurin haaste onkin löytää tehoja kevääseen mennessä, jotta joukkueella olisi oikeasti mahdollisuus edetä keväällä pitkälle. Columbuksen vierasvoitto maukkaalla kertoimella maistuu mukavasti.

Buffalo-Columbus 2 (2.20)