Liigan kurinpitodelegaatio on määrännyt TPS-hyökkääjä Jonne Virtasen sekä HPK-puolustajan Miro Karjalaisen pelikieltoihin nyrkkitappelun seurauksena.

Järkälemäiset pelaajat ottivat yhteen viime perjantain ottelussa. Katso video tappelusta tästä linkistä!

Kurinpitodelegaatio päätti korottaa molempien rangaistuksia sen takia, että kyseessä oli suoraan aloitustilanteesta aloitettu ei-spontaani tappelu.

– Kurinpitodelegaatio toteaa, että videotallenteelta käy ilmi, ettei kumpikaan pelaaja yritä osallistua peliin normaalisti. Kumpikin pelaaja tiputtaa samanaikaisesti pelihanskansa jäähän ja aloittaa tappelun.

– Kyseessä on suoraan aloituksesta aloitettu ei-spontaani tappelu, jossa kumpikin pelaaja on yhtälailla osaltaan tappelun aloittaja ja halukas tappelemaan, perustelussa todetaan.

Virtanen on määrätty kahden ottelun pelikieltoon. Karjalaisen aiempi pelikieltohistoria on otettu huomioon, minkä seurauksena hänet asetettiin kolmen ottelun pannaan.

Molemmat pelaajat ovat käsittelyn ajan kärsineet jo olemalla yhdet ottelut sivussa joukkueidensa peleistä, joten ne vähennetään molempien pelikielloista.