Vaikka NHL:n runkosarja on kiihkeimmillään kevään isojen pelien lähestyessä, on kuluva viikonloppu pyhitetty tähdistöottelutapahtumalle. Tampassa ilmapiiri on mitä ilmeisimmin rento, eivätkä pahimmat kilpakumppanit, supertähdet viiletä nyt hetkeen naama irvessä pikkumustan perässä.

Nashville Predatorsin maalivahti Pekka Rinteen neuvot Florida Panthersin Aleksander Barkoville kertoivat kaiken oleellisen tapahtuman tunnelmasta. Vaikka taistelu pelien alkaessa ensi viikolla on taas kiivasta, nyt kovimpien kilpakumppaneiden seurasta pitää nauttia.

– Nauti. Tämä on aika rento tapahtuma, ja voit nauttia muiden pelaajien kohtaamisesta. Se on mielestäni isoin juttu tässä, Rinne vinkkasi NHL:n sivuilla.

Syöttökoneena tunnettu Barkov ilmeisesti nauttikin tunnelmasta. Tällä kaudella jo 28 maalia alustaneen sentterin ei ollut vaikea valita viikonlopun mieleisintä tapahtumaa.

– Tämä oli suosikkitapahtumani, ja tätä oli mukava katsoa. Jopa silloin, kun jätkät pistivät ohi kohteista. Tykkäsin kaikesta, mutta syöttötaitokilpailu oli ehdottomasti suosikkini täällä, syöttäjänä ja pelinrakentaja itsekin tunnettu Barkov myönsi.

Syöttötaitoradan nopeimmin selvitti St. Louis Bluesin Alex Pietrangelo ennen Minnesota Wildin Eric Staalia ja Pittsburgh Penguinsin Kris Letangia. Pelaajien piti selvittää mahdollisimman nopeasti ja huolellisesti kolmivaiheinen rata.