Naisleijonat hävisi lukemin 1-4 Etelä-Korean olympialaisten ennakkosuosikille Kanadalle tiistaina aamupäivällä pelatussa ottelussa.

Ensimmäiset kaksi erää olivat Kanadan täydellistä näytöstä, eikä Leijonille avautunut montaa maalipaikkaa. Kanada otti vakuuttavan 4-0-johdon kahden erän aikana ja lukemat olisivat voineet olla rumemmat ilman kamppailussa 28 kertaa torjuneen suomalaisvahdin Noora Rädyn kelpo-otteita.

Leijonien varakapteenina toimiva 44-vuotias Riikka Välilä kavensi kolmannessa erässä lukemat 1-4:een todellisella taistelumaalilla.

Leijonien kolmannen erän takaa-ajo kariutui kuitenkin ikävästi jäähyilyyn, eikä lisäosumia ottelussa nähty.

Yhdysvalloille avausottelussa 1-3 hävinnyt leijonalauma lähtee tavoittelemaan turnauksen avausvoittoaan torstaina, kun vastaan asettuu Venäjän olympiaurheilijat.

Katso alta Välilän osuma:

discovery+ sport 🇫🇮

@dplussportfi
Sieltä #Naisleijonat kaventaa tilanteen 4-1:een! Maalintekijänä Riikka Välilä! Siitä kiri käyntiin! #PyeongChangFi #Olympialaiset