Uutisoimme aiemmin, että Leijonissa ja Helsingin Jokereissa ihastuttanut superlupaus Eeli Tolvanen olisi siirtymässä jo tällä kaudella NHL:ään ja Nashville Predatorsiin.

Vaikkei virallista sopimusta olla vielä julkaistu, Tolvasen siirtymistä voidaan pitää jo varmana asiana. Hän olisi liittymässä joukkueen vahvuuteen heti, kun Jokereiden pelit KHL:ssä päättyvät.

Nashville ja monet muut NHL-seurat viettävät tällä hetkellä jännittäviä hetkiä, kun sarjan siirtoraja on umpeutumassa ensi maanantaina, ja joukkueet yrittävät viimeiseen minuuttiin asti miettiä mahdollisimman järkeviä pelaajakauppoja.

Myös Tolvanen on ollut siirtospekulaatioissa mukana, vaikka ei ole pelannut taalajäillä vielä minuuttiakaan. Nashvillen GM David Poile on kertonut, että suomalainen kiinnostaa myös muita joukkueita.

– Jokainen seura, joiden kanssa neuvottelemme, kysyy Eeli Tolvasesta, Poile kertoi Nashvillen sisällöntuottajalle.

Poile antoi samalla erittäin tärkeä lupauksen Tolvasesta, joka kuvaa hyvin huippulupauksen tärkeyttä seurassa.

– Hän ei ole kaupan.

Thomas Willis

@TomAWillis
GM David Poile: "Every team we talk to asks for Eeli Tolvanen." #Preds

Thomas Willis

@TomAWillis
#Preds GM Poile then added, as many of you already have commented, "and he's not available."

Thomas Willis

@TomAWillis
GM David Poile: "Every team we talk to asks for Eeli Tolvanen." #Preds

Nashville on valmis tekemään kauppaa muiden seurojen kanssa kovilla panoksilla. Joukkue on muun muassa valmis uhraamaan ensi kesän ykkösvarauksensa, jos se saa siihen hintaan kovan vahvistuksen.

Seura yrittää parhaansa mukaan tehdä joukkueesta entistä vahvemman, jotta se saisi viime kevään Stanley Cup -finaalitappion hyvitettyä. Kantrikaupungin seura sai tammikuussa tervetulleita uutisia, kun viime kauteen uransa päättänyt Mike Fisher on tekemässä paluuta taalaliigaan.