NHL kiinnostaa suomalaisia, vaikka sarjaa pelattaisi kotimaassakin, eikä sarjan kotiseudulla rapakon takana.

Patrik Laineen ja Joel Armian tähdittämän Winnipeg Jetsin ja Aleksander Barkovin Florida Panthersin välisten, ensi syksynä pelattavien koitosten tiketit nimittäin myytiin mm. MTV Sportin mukaan loppuun viidessä minuutissa maanantaiaamuna.

– Me olimme hyvin toiveikkaita, että liput menisivät nopeasti. Ennakkokyselyiden perusteella tiedettiin, että kysyntä on kovaa, Live Nation Finlandin pääpromoottori Zachris Sundell oli myöntänyt sivustolle.

Tikettien hinnat herättivät ainakin ennakkoon jonkin verran porua ihmisten keskuudessa, kun lipuista piti pulittaa euroja 89:n ja 235:n väliltä. Maanantaiaamun tapahtumien perusteella hinnat eivät kuitenkaan lopulta horjuttaneet asiakkaita, kun ne menivät loppuun alta aikayksikön.

– Haluttiin, että on eri kategorioita ja jokaiselle jotakin. Halvimmat 89 euron liput menivät tietenkin ihan hetkissä, Sundell lisäsi.

Laine ja Barkov ovat suomalaisen kiekon kuumimpia nimiä. Ensiksi mainittu johtaa yhdessä Alex Ovetshkinin kanssa koko NHL:n maalipörssiä 40 kihauksella, Barkov on puolestaan suomalaisten pistepörssissä toisena ja sarjan vastaavassa 20:ntena.

Maikkarin alkuperäisen uutisen voit lukea painamalla tätä.