Patrik Laine ei sulje pois mahdollisuutta jo pelata tulevan yön ottelussa.

Jalkaansa kovan tärskyn saanut suomalainen treenasi perjantain aamuharjoituksissa ensimmäistä kertaa sitten kovan kolhunsa. Samalla hyökkääjä avasi vointiaan.

Jalka tuntuu toimivan kaukalossa jopa yllättävän hyvin. Laine ei vielä tiedä, pelaako hän jo, kun Jets kohtaa Anaheim Ducksin. Vastauksista voi päätellä, että kunto on jopa yllättävän hyvä.

– On vaikea sanoa. Peliin on vielä useita tunteja. Minun pitää jutella vielä lääkäreiden ja valmentajan kanssa. Mutta se selviää varmaan illalla, Laine summasi kanadalaismedialle.

Vamman jälkeen Jets-valmentaja Paul Maurice arvioi, että suomalainen on sivussa 4-14 vuorokautta. Sen takia puheet paluusta nousevat esille yllättävän pian.

– Jalkaa on hoidettu paljon eri keinoin. Se on parempi kuin muutama päivä sitten. Mutta muuten on vaikea sanoa, Laine ynnäsi.

Jäällä meno tuntui heti hyvältä. Suomalainen kertoi toimittajille paluun treeneihin tuntuneen hyvältä.

– Se (jalka) tuntuu paremmalta luistimessa kuin tavallisella kengässä, Laine kiteyttää.

Laineen kommenteista voi aistia jo halun pelata. Sen myös Jets-valmentaja Maurice myöntää.

– Hän haluaa pelata. Me annamme hänelle iltapäivän aikaa tutkia vointiaan. Ja varmistaa, että parantuminen jatkuu, valmentaja lisää.

Jets kohtaa Ducksin lauantaiyönä klo 02.00. Laine on maalipörssissä toisella sijalla 43 maalin myötä. Edellä on vain Aleksandr Ovetshkin, jolla on yhteensä 44 osumaa.