Patrik Laine -huuma ei ole laantumassa! Katso hauska kuva Suomeen saapuneesta NHL-tähdestä mediapyörityksessä

© Kuva: Getty Images
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Patrik Laine on saapunut Suomeen Helsingissä pelattavaa NHL Global Seriestä varten. Suomalainen maalitykki oli kuumaa valuuttaa ja kaikki suomalaismediat olivat heti hänen kimpussaan. Mediapiirityksen näet kuvasta artikkelin lopusta.

NHL Global Seriesissä kohtaavat Laineen edustama Winnipeg Jets ja Florida Panthers. Maailman parasta kiekkoa pelataan marraskuun ensimmäisenä ja toisena päivänä.

Lokakuussa alkanut NHL-kausi on ollut Patrik Laineen uran vaikein. Maalipyssy on pahimmillaan valahtanut nelosketjuun ja tehoja on 12 ottelussa syntynyt 3+2. Ennen kauden alkua Lainetta pidettiin yhtenä suurimmista suosikeista NHL:n maalipörssin voittoon.

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?