Winnipeg Jetsin suomalaistähti Patrik Laine alkaa päästä jälleen vireeseen!

Neljä peräkkäistä ottelua kiikaritehoin joulukuun alussa on nyt vaihtunut neljän ottelun pisteputkeen. 20-vuotias onnistui maalinteossa jälleen varhain lauantaiaamuna, kun Jets haki Chicago Blackhawksilta pisteet 3-4-jatkoaikavoitolla.

Neljään peliin tehot 2+3 iskenyt Laine tasoitti ottelun toisen erän lopussa upealla maalilla. Mies sai kiekon siniviivalla, käytti pelivälineen nopeasti ketjukaveri Bryan Littlellä ja tälläsi sen jälkeen kiekon ranteella vastustamattomasti Blackhawksin nuottaan. Osuma oli suomalaisen kauden 23:s.

Laine on nyt NHL:n maalipörssin kakkossijalla. Kärkipaikkaa 28 maalillaan pitää hallussaan hattutempun viime yönä Carolina Hurricanesin nuottaan iskenyt Washington Capitalsin venäläiskapteeni Alex Ovechkin.

Voiton ratkaisi jatkoajalla tehot 2+1 ottelussa iskenyt Mark Scheifele. Voitto oli huippuvireiselle Jetsille jo kahdeksas viimeiseen yhdeksään otteluun.

Kotijoukkue Chicagon kurssi taas on täysin päinvastainen. Joukkue oli juuri katkaissut kahdeksan ottelun tappioputkensa, joskin uusin voitto liimasi joukkueen jälleen entistä tukevammin NHL:n toiseksi viimeiselle sijalle.

Katso Laineen maali alta:

Sportsnet

@Sportsnet
That Patrik Laine shot is just too good. 😍