Huippu-uutisia: Nuorille Leijonielle todellinen supervahvistus NHL:stä!

© Kuva: Ilari Isotalo
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Nuoret Leijonat tiedotti perjantaina vahvistaneensa Vancouverin MM-kisoihin lähtevää joukkuetta Boston Bruinsin suomalaispuolustaja Urho Vaakanaisella.

Vuoden 2017 ensimmäisen kierroksen varaus on pelannut tällä kaudella loukkaantumisten takia vain kuusi ottelua AHL:ssä sekä kaksi ottelua NHL:n puolella. Hän harjoitteli vielä perjantaina Bruinsin mukana, mutta liittyy heti Leijonien mukaan.

– Loukkaantumisen vuoksi peleistä sivussa ollut Vaakanainen on harjoitellut jo pitkään joukkueen mukana ja on täysin terve. Olemme Bostonin kanssa seuranneet tilannetta tarkasti ja on hienoa, että seura päästää ”Uken” Kanadaan, nuorisomaajoukkueiden GM Kimmo Oikarinen sanoi tiedotteessa.

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?