KooKoossa alkukaudesta hurjat tehot iskenyt Malte Strömwall on noussut erikoisen kohun keskelle.

Pistepörssiä johtava ruotsalaistähti lensi suihkuun erikoisen tilanteen jälkeen. Strömwallin käsiele tulkittiin ”masturbointieleeksi”. Sen takia hyökkääjä heitettiin ulos kesken Pelicans-pelin.

Nyt Liiga kertoo tutkivansa KooKoo-taiturin eleet. Sen myötä temppu on noussut otsikoihin – myös Ruotsissa. Maan mediat ovat kirjoittaneet isoin otsikoin Strömwallin tilanteesta.

Ruotsalainen kertoo Expressenin haastattelussa suoraan, ette ymmärrä lainkaan tuomiota.

– Suojasin kiekkoa ja sain iskun käteeni. Näytin sitä tuomarille – sen takia menetin kiekon. Mutta tuomarit tulkitsivat sen aivan eri tavalla, Strömwall ihmettelee medialle.

Kiekkotähden mukaan tuomarit eivät kommunikoineet lainkaan tilanteessa. Ruotsalainen passitettiin suihkuun ilman selityksiä.

– He eivät sanoneet mitään. Minut heitettiin ulos selittämättä lainkaan. Sain tietää tilanteesta vasta ensimmäisellä erätauolla. Eikä se mennyt todellakaan niin.
Tämä on karmea virhe tuomareilta. Traagista, että minua syytetään jostain tällaisesta.

KooKoo hävisi perjantaina lopulta Pelicansille maalein 1-2. Ottelu oli tärkeä molemmille joukkueille. Sen takia ulosajo harmittaa Strömwallia.

– Tämä oli tärkeä peli meille. Meillä oli kaikki saumat voittaa se, Strömwall harmittelee.

LUE MYÖS: Liigan entinen pistekunkku puolustaa rivosta käsieleestä tuomittua Malte Strömwallia: ”Älä edes murehdi tuota roskaa”

LUE MYÖS: Malte Strömwallin tilanne kurinpidon käsittelyyn! Tästä eleestä oli kyse – katso video

Katso erikoinen tilanne tästä:

Liiga

@smliiga
Tilannehuone tarkasti #PelicansFi#KooKoo-ottelusta tilanteen, josta KooKoon Malte Strömwallille tuomittiin ajassa 18.13 pelirangaistus (20 min) epäurheilijamaisesta käytöksestä.

👉 Päävideotuomari asetti tilanteen #Liiga'n kurinpitodelegaation käsittelyyn.