Nuoret Leijonat sai sunnuntaiyönä tärkeitä onnistumisia, kun joukkue kaatoi Slovakian vakuuttavan esityksen jälkeen maalein 5-1.

Yksi pistetilinsä kisoissa avannut pelaaja oli Eeli Tolvanen, jonka tehot 0+2 tekivät varmasti hyvää. Vaikka maalisaldo näyttää vielä nollaa, toi peli paljon onnistumisia.

Se tekee hyvää varmasti myös henkisellä puolella.

– Tässä on paineita. Meillä on paljon kavereita joukkueessa AHL:stä tai NHL:stä. Meiltä odotetaan tasonnostoa, Tolvanen ynnää IIHF:n sivuilla.

Hyökkääjä siirrettiin kesken pelin uuteen ketjuun, kun hän sai rinnalleen Kaapo Kakon ja Anton Lundellin. Yhteispeli vuonna 2001 syntyneiden kiekkotaitureiden kanssa lähti sujumaan nopeasti.

– Meillä on onneksi paljon hyviä pelaajia. Ja nuoret kaverit ottavat isoja askelia. Sen takia en murehdi. Yritän nauttia niin paljon kuin vain pystyn kisoista ja tehdä parhaani, Tolvanen muotoilee.

Tolvanen ja muu Nuorten Leijonien joukkue jatkaa pelejään nopeasti. Lohkovaihe huipentuu tiistaina 1. tammikuuta pelattavaan USA-peliin. Ottelu alkaa Suomen aikaa klo 05.30.

LUE MYÖS: Videokooste: Nuoret Leijonat kaatoi Slovakian selvin luvuin