Tärkeä sopimus! SaiPa kiinnitti Leijonien kultasankarin

© Kuva: Getty Images

SaiPa kertoo tehneensä tärkeän jatkosopimuksen tuleville vuosille.

Seura kertoo, että Santeri Virtanen jatkaa organisaatiossa myös kaksi seuraavaa kautta. Uusi diili kattaa kevääseen 2021 asti.

Sopimus on mieluisa. Kiekko-oppinsa tutussa saanut energiapommi oli Nuorten Leijonien kanssa voittamassa MM-kultaa Kanadassa. Virtanen nousi otteillaan joukkueen luottonimen joukkoon. Hän raatoi alivoimalla ja keräsi peleissä teholukemakseen upean +7.

– Mahtava fiilis tästä jatkosopimuksesta. Lappeenranta ja SaiPa ovat kohdelleet minua paremmin kuin hyvin. Oli täysin selvää, että haluan jatkaa täällä ja innolla odotan jatkoa, Virtanen kommentoi.

Nuorukainen on pelannut alkukaudesta SaiPassa 30 peliä tehoin 5 + 3 = 8. Seuran urheilujohtaja Antti Tuomenoksa on mielissään yhteisen sävelen löytymisestä.

– Tämä on ollut Santerin ensimmäinen kausi ammattilaisena ja hän on jo ehtinyt osoittaa tasonsa. Virtanen tulee olemaan iso palanen kahden seuraavan kauden joukkuetta. Todella hienoa jatkaa yhteistyötä, joka toivottavasti joku päivä johtaa Santerin osalta vielä isompiin ympyröihin, Tuomenoksa povaa.

Nuori hyökkääjä on Winnipeg Jetsin varaus. Hän kertoi NHL-unelmastaan ennen kisoja Leijonat.comin haastattelussa. Lue se tästä.

LUE MYÖS: Liigasta ponnahduslauta NHL:ään? Leijonalupaus saa paljon ohjeita Winnipegistä: ”Sieltä tulee tärkeää apua”

LUE MYÖS: Tunteet pinnassa! Tämä Leijonien voimapesän juhlakuva kiteyttää MM-kultahuuman: ”Tuli tuuleteltua enemmän kuin normaalisti”