Vahvistus Leijonille? NHL-konkari Jussi Jokinen palaa Suomeen – kiinnostaa maajoukkuejohtoa: ”Katsotaan rauhassa”

© Kuva: Getty Images
Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus

HELSINKI. Leijonien GM Jere Lehtinen uskoo Jussi Jokisen hypyn Liigaan olevan mieluinen juttu koko suomalaiselle jääkiekolle.

NHL-konkari palaa tuttuun sarjaan, kun hän pelaa viikonloppuna ensimmäisen pelinsä vuosiin Kärpissä. Konkari on kiinnostava paluumuuttaja – ja samalla nimenä todella kova vahvistus Liigaan.

Jere Lehtinen, onko Jokisen nimi huomioitu myös Leijonissa?

– Jussi on yksi nimi muiden joukossa. Harmittava homma hänen kannaltaan, ettei NHL:stä löytynyt enää paikkaa. Kun tuli Sveitsiin, näytti olevansa yhä hyvä pelaaja, Lehtinen summaa Leijonat.comille.

Urallaan yli 950 NHL-peliä pelannut Jokinen tuo monipuolisuutta Liigaan. Leijonajohto seuraa innolla, missä kunnossa kiekkotaituri on.

– Annetaan hänen rauhassa pelata Kärpissä ja päästä pelituntumaan. Ja katsotaan sitten, kun mennään kevättä kohden, Lehtinen pohtii.

Hyökkääjä pukee oululaisryhmän paidan ylleen lauantaina, kun Kärpät kohtaa kotonaan Sportin. Konkarin paluu on herättänyt jo paljon huomiota kotimaan mediassa.

– On ylipäätänsä hieno homma Liigalle, että valitsi Suomen eikä jotain muuta jengiä Euroopassa, Lehtinen ynnää.

LUE MYÖS: NHL-apuja MM-kisoihin? Leijonavalmennus matkustaa tapaamaan huippupelaajia: ”Saamme tärkeää informaatiota”

LUE MYÖS: Jukka Jalonen paljastaa: Liigan nuorta pistehaita harkittiin jo nyt Leijoniin – ”Pelaa varmasti vielä NHL:ssä”

Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus