Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen pelottavassa vireessä – nousseet yllättävän tilaston kärkipäähän

© Kuva: Getty Images
Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus

Carolina Hurricanesin Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen ovat koko NHL:n mittapuulla sarjan parhaimpia pelaajia vuoden 2019 osalta. Kummatkin pelaajat keikkuvat pistepörssin kärkisijoilla aikavälillä 1.1.-9.2.

Ensiksi mainittu on kuluvan vuoden osalta koko sarjan toiseksi tehokkain pelaaja lukemin 9+14=23, Teräväinen puolestaan keikkuu hienosti kymmenentenä lukemin 6+13=19.

Jonkun korvaan moinen tilasto mahtaa kuulostaa lähinnä humpuukilta, mutta kun asiaa tarkastelee toisesta näkökulmasta, muuttunee ajatusmaailma heti.

Väkevästi syksylläkin pelanneet suomalaiset ovat nousemassa isoon rooliin tärkeimpään mahdolliseen aikaan, eli runkosarjan huipennuksen lähestyessä.

Joukkueen kahden tehokkaimman pelaajan (Aho 24+38=62, Teräväinen 14+34=48) vire on eskaloitunut myös Carolinan tekemiseen. Se on nimittäin ”tämän vuoden sarjataulukon” ykkönen, joskin pelimäärät ovat joukkueilla hyvin erilaiset.

Carolina kaatoi viime yönä NY Rangersin lukemin 3-0. Aho ja Teräväinen jäivät tällä erää pisteittä, mutta Saku Mäenalanen vastasi joukkueensa avausmaalin ykkössyötöstä.

LUE NHL:N TUOREIMMISTA MYÖS:

Miro Heiskasen maalitahti ihastuttaa – vain kaksi puolustajaa pystynyt historian saatossa parempaan

Hirmuniitti ja unelmasyöttö voittomaaliin! Leijonien voimapesä ihastuttaa NHL:ssä

Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus