TPS siipirikkoisena Liigan herkkupalaan – telojalle kakkua, hyökkääjälegendojen tilanteisiin päivitykset

© Kuva: Juha Tamminen
Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!

TPS:n yksi yllättäjistä, Lauri Pajuniemi, 19, sai kahden ottelun pelikiellon Tappara-pelin taklauksesta, jossa ottavana osapuolena oli tamperelaisten ruotsalaispakki Elias Fälth, mm. turkulaisjoukkue tiedottaa Twitter-tilillään.

‌‌Jos tapaus ei ole tuttu, voit lukea siitä lisää täältä.

Koska Pajuniemi (5+8=13) oli sivussa väliaikaisen pelikiellon takia jo viikonlopun voitokkaasta Lukko-mittelöstä, on sankiota jäljellä vielä yhden pelin verran. TPS:n vakiorosteriin viimeistään kuluvana talvena murtautuneelta hyökkääjältä jää väliin keskiviikon herkkupala Kärppiä vastaan.

Turkulaisjoukkueen rosterista tiedotteen mukaan ovat lisäksi Ilari Filppula, jonka tilannetta tarkkaillaan päivä kerrallaan. Toinen elävä legenda, yli 600 NHL-ottelun Lauri Korpikoski (kuvassa) sekä Elias Karvonen palaavat noin viikon kuluttua, Otto Nieminen huilaa kolme viikkoa ja Hannu Kuru jopa kuukauden päivät.

Kaikella kunnioituksella muita kohtaan, mutta etenkin Filppulan ja Korpikosken paluut olisivat TPS:lle kultaakin kalliimmat asiat.

Kuten nimilistasta näkee, on joukkue keskiviikkona Kärppiä vastaan enemmän tai vähemmän siipirikkoinen. Oululaiset ja TPS ovat Liigan kärkikaksikko, ja joukkueilla on piste-eroa jo 20 pinnaa Kärppien hyväksi.

TPS on toki ollut hyvässä lyönnissä lopputalvesta. Se on jäänyt edellisen kerran pisteittä kuukausi sitten kauden yllättäjä Pelicansia vastaan.

LUE LIIGAN TUOREIMMISTA MYÖS:

Liigaseuralle uusi kunnianhimoinen jäähalli – määrä valmistua viidessä vuodessa

Jääkiekon MM-kisat: katso kaikki 64 ottelua ilmaiseksi ja suorana tästä.

Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!