Pekka Rinne ryösti Ilja Kovaltshukin NHL:ssä – tämä torjunta muutti täysin pelin suunnan

© Kuva: Getty Images

Nashville Predatorsin suomalaisvahti Pekka Rinne todisti yön NHL-kierroksella, kuinka paljon yksi torjunta saattaa muuttaa pelin kulkua.

Tähtivahti otti jo avauserässä torjunnan, joka muutti melkoisesti pelin suuntaan. Rinne pysäytti Los Angeles Kingsin Ilja Kovaltshukin avopaikasta – suomalaisen aggressiivinen syöksy pysäytti venäläistähden loistavassa maalipaikassa.

Torjunnan merkitystä kuvaa sitä seuranneet tapahtumat. Predators käänsi Rinteen venytyksen jälkeen alivoimapelin 2-1-hyökkäykseksi. Lopulta Viktor Arvidsson pääsi tykittämään pelin avausmaalin – vain sekunteja Rinteen tekemän torjunnan jälkeen.

Maali oli tärkeä Predatorsille, joka marssi pelissä lopulta voittoon maalein 3-1. Rinne venyi voittopelissä yhteensä 25 torjuntaan.

Katso Rinteen venytys tästä: