Suomen alle 18-vuotiaiden MM-kisamatka mutkistui sunnuntaina entisestään, kun Tshekki oli vahvempi maalein 4-2.

Ottelu alkoi Pikkuleijonien kannalta synkimmällä mahdollisella tavalla, sillä Tshekki onnistui ensimmäisen kerran maalinteossa jo 37 sekunnin pelin jälkeen. Tämän jälkeen avauserässä ei nähty enää maaleja.

Toisessa erässä Suomi nousi tasoihin, kun Patrik Puistola onnistui maalinteossa ylivoimalla, mutta sen jälkeen Tshekki karkasi jälleen johtoon. Kolmannessa erässä Tshekki onnistui puolestaan kahdesti maalinteossa, eikä Pikkuleijonat enää toipunut tästä, vaikka Aku Räty iskikin 2-4-kavennusosuman vielä 50 sekuntia ennen päätössummeria.

Suomi on hävinnyt MM-kisoissa nyt kaikki kolme otteluaan. Joukkue kohtaa vielä alkulohkossaan Sveitsin. Tuon ottelun voittaja etenee viimeisenä pudotuspeleihin (mikäli Sveitsi ei ota pisteitä maanantaina Valko-Venäjältä, sitten heille riittää tasapeli). Häviäjän pelit jatkuvat puolestaan putoamiskarsinnoissa toisen lohkon jumboa vastaan.