Nashville Predatorsin seurajohto teki NHL:n siirtotakarajlla kovia hankintoja naaraamalla useita kokeneita nimimiehiä countrykaupunkiin.

Vaikka kovin odotuksin kauteen lähteneen joukkueen kausi päättyikin jo pudotuspelien avauskierroksella Dallas Starsia vastaan, saattaa useammasta siirtotakarajan hankinnasta olle seuralle paljon hyötyä tulevaisuudessa.

Predatorsin suomalaismaalivahti Pekka Rinne kommentoi hankintoja NHL Without a Map -sarjan tuoreessa jaksossa.

– Henkilökohtaisesti olin tosi hyvilläni treideistä. Saatiin hyviä pelaajia ja kokeneita jätkiä. GM:ltä se oli samalla osoitus siitä, että kannun saamiseksi Nashvilleen ollaan valmiita tekemään kaikki tarvittava. Kaikki treidit oli mun mielestä tosi fiksuja. Ei menetetty hirveästi varausvuoroja, vaan treidit oli aikalailla suoraan toisiin pelaajiin. Kova äijä se (David) Poille on kun pystyy tuollaisia treidejä tekemään, Rinne kiitteli seuran pitkäaikaista GM:ää.

– Totta kai ehdit kiintyä pelaajiin ja siirrot on sinällään aina kaksiteräinen miekka. Toisaalta oon tosi innoissani niistä jätkistä jotka tuli tilalle. Menetettiin hyviä äijiä mutta itse näen, että joukkueena mentiin taas askeleen verran eteenpäin, Rinne kommentoi mm. Mikael Granlundin tuloa seuraan.

Voit katsoa koko NHL Without a Map -jakson täältä.