NHL-lupaus Kaapo Kakon viimeistelemä 3-2-osuma lauantaina Slovakian maaliin oli silkkaa erotiikkaa. TPS:ssä pelannut hyökkääjä tuli maalin takaa sen eteen pujottaen pikkumusta ensiksi kisaisäntien kenttäpelaajan ja sitten veskarin puikoista verkon perukoille.

Pelissä lopulta voittomaaliksi jäänyt häkki, ja samalla kenties nolaus, sai Slovakian Marko Danon kasetin leviämään täysin.

Maalin jälkeen Dano paiskasi ensiksi mailansa jäähän ja sen jälkeen hän huitoi käsillään tuomarin suuntaan. Tällä kaudella NHL:ää ja AHL:ää pelannut hyökkääjä myös huuteli tuomariin päin kovalla äänensävyllä.

Jos et nähnyt tapausta ottelussa, voit katsoa siitä esimerkiksi MTV Uutisten videon painamalla tätä. Kohtaus alkaa kohdasta 2.50. Dano on numero 56.

Suomi korjasi ottelusta pisteet itselleen numeroin 4-2. Perjantaina leijonalauma raateli Kanadan luvuin 3-1.