Takavuosien SM-liigatähden, kovista maalimääristään tunnetun kohupelaaja Marko Jantusen poika Jonne Jantunen on löytänyt uuden seuran, uutisoi Ilta-Sanomat.

Urallaan Lahden Pelicansin paidassa 24 Liiga-ottelua tehoin 1+6 pelannut toisen polven hyökkääjä siirtyy IS:n tietojen mukaan Mestis-seura TUTO Hockeyn riveihin. TUTO ei ole toistaiseksi vahvistanut Jonne Jantusen sopimusta seuran kanssa.

23-vuotiaan Jonnen isä Marko on toistaiseksi suomalaisille huomattavasti poikaansa tunnetumpi nimi – niin hyvässä kuin pahassa. Urallaan SM-liigan lisäksi Ruotsissa sekä Pohjois-Amerikassa kiekkoillut ex-maalitykki on tullut uransa jälkeen tutuksi pahoista huumeongelmistaan, joista mies on sittemmin päässyt kuiville. Vanhemman Jantusen elämästä on sittemmin kirjoitettu myös kirja.

LUE MYÖS: Yllättävä veto! Nuori pakkilupaus kieltäytyi NHL-sopimuksesta – hakee pelipaikkaa Suomesta: ”Pääsen näyttämään osaamistani”

LUE MYÖS: Läpimurto Liigaan? 20-vuotias leijonalupaus palasi Kanadasta Suomeen: ”Unelma pienestä pitäen”

LUE MYÖS: Nimekäs vahvistus! Eero Elo palaa Liigaan – kovin odotuksin: ”Maaleja, maaleja ja maaleja – se on mun ykkösjuttu”

LUE MYÖS: Tulevaisuuden huippunimi? Detroit lähetti nuoren kiekkotaiturin Suomeen: ”Vaatii totuttelua – hyvä askel minulle”

LUE MYÖS: Kilpailijan leiriin! HPK:n huippunimi hyppäsi HIFK:n riveihin – avaa siirron syyt: ”Tarvitsin muutosta”

LUE MYÖS: Uusi kulttipelaaja Liigaan? Ässien voimapesä hurmasi ja vihastutti debyytissään – lupaa: ”Vastustaja käy kuumana”