HPK pelaa neljännen kierroksen CHL-ottelunsa kotona sveitsiläistä EV Zugia vastaan. Tilanne lohkossa on kutkuttava ja voitolla HPK ilmoittautuu mukaan kamppailuun jatkopaikoista. Ottelu alkaa lauantaina klo 19:00. Näet huippuottelun suorana livestream-lähetyksenä ilmaiseksi TV:stä.

HPK pelasi torstaina tiukan ottelun tshekkiläistä Plzeniä vastaan ja hävisi ottelun jatkoajalla 1-2. Kerhon kiusana oli huikeaan iskuun äitynyt Milan Gulas, joka pyssytti vieraiden molemmat maalit. Kolmessa ottelussa Gulas on niitannut tilastoihin huikeat tehot 5+4. Kerhon ainokaisesta vastasi tuore vahvistus Cody Kunyuk. Kerho on aloittanut CHL:n pirteästi, mutta ei ole vielä saanut yhtään kolmen pisteen voittoa – kaikki ottelut ovat tähän asti menneet jatkoajalle.

Sveitsiläinen EV Zug näytti tasoeron suuruuden Rungstedia vastaan ja naputteli ensimmäisessä erässä taululle 0-5 lukemat. Tämä tuntuikin riittävän sveitsiläisille ja loppuerät surffailtiin maaleitta. Zug on kova joukkue, mutta vierasottelussa Antti Pennasen HPK näytti, ettei ole mestarien liigassa kumartelemassa ketään. Kotona avaimet ovat omissa käsissä

Hakeudu CHL:n kovien kamppailujen ääreen pistämällä TV tulille. Et pety! Samalla kun näet ottelun, voit vaikka iskeä live-vedon sisään!

Näin katsot HPK:n pelin ilmaiseksi:

1. Siirry in sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja valitse HPK:n ottelu
3. Tililläsi pitää olla vähintään 1€, jotta näet ottelut.

Katso HPK:n ottelu ja laita vetoa sisään!

HPK:n otteluohjelma CHL:ssä:

To 29.08. klo 18:00 HC Plzen – HPK 5-4 ja.
La 31.08. klo 19:00 EV Zug – HPK 3-4 ja.
To 05.09. klo 19:00 HPK – HC Plzen 1-2 ja.
La 07.09. klo 19:00 HPK – EV Zug
Ti 08.10. klo 19:00 HPK – Rungsted
Ti 15.10. klo 20:30 Rungsted – HPK